خرید بک لینک

ماده 1ی 1 ترکیبی از منیزیم و مقدار کمی آب در ترکیب با سیلیکات و اکسیژن است که خاصیت نرمی بسیار بالایی دارد و را به خوبی جذب میکند، زبری پوست را کاهش میدهد، پوست را خشک نگه میدارد از  این رو شركت معدن 1 اقدام به 1 تالک سفید و 1ی  از کلوخه خالص 1 نموده است که برای صنعت بهداشتی و 1 به علت سفیدی خیلی بالا ، دانه بندی بسیار ریز (مش 2500) و فوق سبک( وزن مخصوص Kg/m3 700-600 ) مصرف می شود.

ویژگی های طبیعی تالک باعث پایداری بافت ماده آرایشی، ماندگاری بالای آن روی پوست و ضد آب بودن آن می شود و همچنین خاصیت جاذب آن می تواند جذب روغن، رطوبت و عرق تولید شده توسط پوست را ایجاد کند. علاوه بر آن تالک می تواند به عنوان یک پوشش دهنده خوب برای منافذ باز پوست عمل کند. از پودر تالک به عنوان رقیق کننده رنگدانه ها در مواد آرایشی استفاده می شود.

از مصارف دیگر این پودر استفاده از آن در شامپو های خشک به دلیل خاصیت جذب چربی است.پودر تالک نه تنها در تولید صابون مورد استفاده قرار می گیرد بلکه از این ماده در پاک کننده ها و پودر های لباس شویی، پودر نوزاد و پودر های عرق گیر نیز استفاده می شود.

همکار عزیز، جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد موجودی، قیمت و آنالیز پودر میکرونیزه مورد نظر خود، با شماره ها و راه های ارتباطی زیر تماس حاصل بفرمایید :

پل های ارتباطی با شرکت معدن کاوان

تلفن: 66085508-021

تلفن همراه: 7866004-0990

واتس آپ: 7973623-0990

وبسایت: www.madankavan.com

ایمیل: info@madankavan.com

برچسب: نویسنده: هستی ابراهیمی تاريخ: جمعه 17 تير 1401 ساعت: 18:50

صفحه بندی